RELEVANTE ONDERWERPEN

management coaching

.
Van directeuren wordt verwacht dat zij zichzelf coachen. Dat ze altijd op het goede moment de juiste beslissingen nemen. Er wordt veel van directeuren en leiders verwacht. Er wordt verwacht dat ze authentiek zijn, resultaatgericht, doortastend, betrokken, creatief en doelgericht zijn. Daarbij hebben ze oog voor medewerkers en zijn ze inspirerend. Ze beschikken over een visie, een missie en een strategie om een organisatie tot grote successen te brengen. Daarbij wordt ook verwacht dat ze zichzelf sturen en altijd op zichzelf kunnen terugvallen: zij hebben niemand nodig.

Realistisch? Kan een mens dit allemaal alleen? Kan een mens zichzelf altijd alleen sturen, zichzelf coachen? Hoe lukt dat bij jou? Hoe ontwikkel jij jouw missie en visie? Leef jij je dromen na? Zou jij graag eens willen sparren met een objectieve partij? Zou je jouw persoonlijke leiderschapsstijl nog verder willen verkennen en verdiepen?

Coaching For Passion kan die objectieve sparringpartner voor je zijn op het gebied van jouw missie, visie, persoonlijke kwaliteiten en jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Er wordt een spiegel voorhouden die je ondersteunt jouw kwaliteiten nog (meer) effectiever en efficiŽnter in te zetten waardoor je structureel tot nog betere (bedrijfs)resultaten komt.

Coaching for Passion staat voor: teamcoaching, individuele coaching, managementcoaching, bedrijfcoaching, competentie-coaching, bedrijfstraining, coaching en training, coaching en training voor bedrijven, coachingstraject, NTI-NLP en NTI-NLP coach.