RELEVANTE ONDERWERPEN

effectieve teamcoaching en teamtraining

.
Om een team goed te kunnen laten functioneren is een goede samenwerking nodig. Klinkt logisch. Het niet goed functioneren van teams heeft vaak te maken met te weinig effectieve onderlinge communicatie, zoals we eigenlijk allemaal wel weten.

Hoe bereik je effectieve communicatie binnen een team van medewerkers? Waardoor de onderlinge samenwerking verbetert.

Inzicht in ieders ‘gebruiksaanwijzing’ hebben! Hierdoor weet je precies hoe je elkaar kunt benaderen en bereiken voor standpunten en ideeën, waardoor een effectievere samenwerking tot stand komt en de krachten worden gebundeld.

Door middel van teamcoaching komen de individuele kwaliteiten en gezamelijke kwaliteiten van het team naar voren. Aan het einde van het traject weet iedere medewerker binnen het team zijn/haar ‘gebruiksaanwijzing’ en is iedere medewerker in staat en bereid om de ‘gebruiksaanwijzing’ van de ander te lezen om zo tot een effectievere en efficiëntere samenwerking en communicatie te komen.

Hoe bereik je als manager/leidinggevende meer slagkracht met je team? Hoe kun je jouw medewerkers echt binden en boeien?

Boeken staan vol geschreven over wat je moet doen als manager/leidinggevende om je team die kant op te sturen waar je als bedrijf naar toe wilt. Er staat beschreven welke competenties je nodig hebt en hebt in te zetten. Minder in de boeken staat beschreven HOE je dat nu het beste kunt doen. Op de hoe-vraag zul je antwoord krijgen door middel van training samen met andere managers/leidinggevende. Zo ontstaat er een mooi proces van herkenning en onderlinge sparring. Je zult naast jouw voorkeursstijl als leidinggevende leren hoe je jouw gedrag zo kunt afstemmen op de medewerkers dat het gehele team nog slagvaardiger wordt dan het al is.

Naast de reeds ontwikkelde trainingen voor managers en leidinggevende, is het ook mogelijk om trainingen op maat te verzorgen. Hiervoor kun je contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06-10942040.

Coaching for Passion staat voor: teamcoaching, individuele coaching, managementcoaching, bedrijfcoaching, competentie-coaching, bedrijfstraining, coaching en training, coaching en training voor bedrijven, coachingstraject, NTI-NLP en NTI-NLP coach.