RELEVANTE ONDERWERPEN

over coaching
for passion

.
Wie is de drijvende kracht achter Coaching For Passion? Linda Grotenhuis: Internationaal Gecertificeerd NLP Trainer en Gecertificeerd NLP Coach! Linda is resultaatgericht, enthousiast en betrokken. Ze heeft geleerd wat er voor nodig is om effectief en efficiŽnt te functioneren en te doen wat echt in haar hart leeft en welk effect dat had op haar levensvreugde en productiviteit. Middels Persoonlijke Leiderschapstrainingen heeft ze geleerd om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen leven en vanuit die gedachte richting en sturing te geven aan haar leven om zodoende de doelen en resultaten te bereiken die zij wil behalen. Vanuit dit gedachtegoed is de passie ontstaan om middels coaching bedrijven te ondersteunen in het nog beter behalen van de bedrijfsdoelstellingen doordat medewerkers op nog efficiŽntere en effectievere wijze functioneren.

Linda heeft 28 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Na 14 jaar commerciŽle ervaring bij diverse bedrijven binnen de elektrotechniek en industriŽle automatisering heeft ze de stap richting werving & selectie gemaakt (zie LinkedIn). Binnen deze zakelijke dienstverlening is ze 4 jaar werkzaam geweest. In 2009 heeft ze stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap en Coaching For Passion opgericht.

Door deze werkervaring is Linda een sparrings- en gesprekspartner op management-, directie- en bestuursniveau.

Als coach biedt zij respect, verbondenheid, integriteit en kwaliteit. De aanpak is doortastend en doelgericht.

Coaching for Passion staat voor: teamcoaching, individuele coaching, managementcoaching, bedrijfcoaching, competentie-coaching, bedrijfstraining, coaching en training, coaching en training voor bedrijven, coachingstraject, NTI-NLP en NTI-NLP coach.